onsdag 2 februari 2011

Hopp om livet

I brevlådan låg ett paket - till Irma - från en nyinflyttad skurupsfamilj vars mamma jag har träffat på tåget och som jag håller på att lära känna. Jag blir helt rörd av omtanken. Denna finfina handling vittnar om att världen är god. Underbart!!! /Kicki

Today Irma got a present from a new acquaintance, Ulrika and her family. Such a sweet sweet thing to do.

4 kommentarer:

  1. Vilken gullig krya-på-dig-present! Jag hade en lp med Drutten och krokodilen när jag var liten.
    Jag måste berätta om ett "världen är liten"-sammanträffande (eller flera). Jag beställde ju två bokstavstavlor från Havtorndesign före jul. De var presenter till en kompis två barn. När vi var hos dem, berättade jag om ert företag och blogg, och upptäckte sedan att hon hade Family Living-tidningen med ditt (Kickis) hem liggandes på soffbordet! Och så läste jag i artikeln att Måns är från Simrishamn och sa till min kompis att hon måste ju veta vem han är eftersom hon också är därifrån - japp, det gjorde hon! Snacka om flera sammanträffande på en gång! Och bokstavstavlorna var väldigt uppskattade och snart får jag beställa en tredje när deras tredje barn har tittat ut och jag vet vad h*n ska heta ;-)

    SvaraRadera
  2. Världen brukar ju vara liten ibland och shit vad mycket mindre den blir pga internet! Lästa ditt inlägg och tänkte inledningsvis att "Haha, ja det kanske är från Ulrika, Marcus och barnen!" Sen läser jag "Ulrika and her family" Nu är det kanske inte samma Ulrika med familj som Jag bodde grannar med i Göteborg när våra äldsta var små. Är det inte det så finns det ytterligare en nyinflyttad härlig familj i krokarna att lära känna!

    Är urusel på att kommentera i bloggarna jag läser men sådana här gånger är det svårt att låta bli!

    Tack för trevlig läsning ska ni ha!

    Johanna, umeå

    SvaraRadera
  3. Men tack Johanna! Jomen det är nog samma familj, två tvillingflickor och en pojke. ; )
    Lustigt i så fall! Ha en go´dag!

    SvaraRadera
  4. Japp, då är det samma! De går jag i god för, himla fina människor som du ju redan märkt!

    SvaraRadera