torsdag 11 februari 2010

Nya tavlor på havtorndesign.se

Här kommer några smakprov på vår nästa produkt, finfina initialtavlor designade av oss på Havtorn, A-Ö, tre olika illustrationer per bokstav, 18*24 cm, 95 kronor styck (115 kr inkl. frakt). De läggs upp på havtorndesign.se inom kort, men går att beställa redan nu via info@havtorndesign.se. Hoppas att du tycker dem är lika fina som vi tycker. /Kicki

6 kommentarer:

  1. Hej Kicki, såg precis reportaget om er i Family och var tvungen att gå in på er hemsida. Såååå underbart fina kläder ni har! Kommer definitivt att följa er blogg.

    Kul att se ert fina hem i Skurup, visste inte att ni hade flyttat dit. Hoppas att allt är bra med er, det verkar så i alla fall.

    Kram,
    Maja (Sebastians kusin och fd förälder på Klaras förskola)

    SvaraRadera
  2. Men vad kul! Tack Maja! Jo, allt är fint och vi trivs i den lilla byn! Slå en signal när ni har vägarna förbi... Hade varit hemskt kul att träffa er!
    Kram,
    Kicki

    SvaraRadera
  3. Hej Kicki!

    Nu har jag hittat er finfina sida, grattis till ett kanonjobb! Letat som en galning efter nya numret av Family Living också men inte hittat än, så det ser jag forfarande fram emot. Hoppas vi ses snart igen, jag får haka på Ann-Sofie & Annika vid nästa lunchtillfälle så vi kan ha lite maniker-terapi till :-)

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Hinner jag beställa ett E till en födelsedagspresent, en liten Edith som fyller år i början av mars?

    Tack! /Erika

    SvaraRadera
  5. Hej, de lämnas till tryck i veckan så de borde bli klara till början av mars. Skicka ett mejl till oss på info@havtorndesign.se så hör vi av oss när vi vet exakt.
    Ha det gott!
    /Kicki

    SvaraRadera