torsdag 18 februari 2010

Fiol framför allt


När Vera skulle välja instrument efter blockflöjten måste jag erkänna att jag tyckte det vore coolt och praktiskt om hon valde något instrument som Måns spelar - trummor, bas, gitarr... men ack nej. Vera bestämmer själv. Vera väljer fiol. Jag hade fördomar kring det instrumentet. Men allt ställdes på ända. Det är hur vackert och fräckt som helst. Och det låter bra även om man är nybörjare. Och fiolläraren är supermysig. Det bådar gott. Vera regerar. /Kicki

7 kommentarer:

  1. Hej Kicki! Jag följer Jennys blogg, Sammy Rose och där hittade jag ju DIG idag. Så förvånad jag blev men glad! Dessutom ligger senaste numret av Family Living och väntar på mig så fint på soffbordet. Har inte kommit så långt ännu. Ska bli skoj att se!

    Hoppas du har det bra!

    Kram,
    Jenny Lilia (Stevens)

    SvaraRadera
  2. Jag säger bara Heja Vera, jag har också haft barn som spelat detta vackra instrument.♥

    SvaraRadera
  3. Jenny, vad kul att se dig! Allt väl? Jenny är en rysligt bra fotograf och precis lika trevlig som duktig.
    Therese, Vad härligt, en som förstår tjusningen med detta magiska instrument!
    /Kicki

    SvaraRadera
  4. Hej Kicki! Med mig är allt bra! Precis börjat arbeta igen efter ett och ett halvt år hemma med mina små tvillingar som nu är 16 månader. Skoj att vara tillbaka på jobbet men saknar att vara hemma med "alla" barnen.

    Allt bra med dig?

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Jo, allt är fint, jobbar som kommunikatör i Region Skåne + med Havtorn. Bra kombination. Men hur många barn har du, egentligen?
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Hej Kicki! Jag har fyra barn nu. Vi har Rebecca som fyller 16 år, Ebba som fyller 9 år och så fick vi Alma och August som blir 2 år i oktober. LYCKA med många barn!!

    Saknar Skurup när jag läste artikeln om dig och din familj i FL. Så fint ni har det! Var i RS arbetar du som kommunkatör. Har för mig att jag såg dig som hastigast i Regionhuset i Lund för ett par år sedan.

    KRAM,
    Jenny

    SvaraRadera
  7. Hej igen! Gött med alla barn! Ja, vi trivs i huset och i Skurup. Känns som vårt liv just nu. Jag jobbar just nu på enheten för kommunikation, som projektledare. Men jobbar i vanliga på Lasarettet i Ystad, är tjänstledig därifrån. Har varit i Ystad i 1,5 år, dessförinnan i Regionhuset. Slå en signal om du vill komma ut och se Skurup igen! Vi är ofta hemma. ; )
    Kram!

    SvaraRadera