lördag 1 maj 2010

Rör inte mitt kaffe

Idag ska vi på kalas i Rönnebröd på Österlen, Vilmer fyller 2 och kusin Sara 37. Men först kaffe. Morgonkaffet för mig är nästan heligt. Först kaffe, sedan resten. Oavsett hur tidigt jag vaknar och hur trött jag är så blir jag löjligt glad av första koppen kaffe. Så´n är jag. Hur är du? /Kicki

6 kommentarer:

  1. Här blir det inget kaffe! Jag har försökt i otaligt många år, men nej kaffe är inget för mig. Jag har svårt att förstå hur något som luktar så ljuvligt kan smaka så äckligt! Grönt te med citron får det bli istället. Finfina paket, jag är övertygad om att Vilmer och Sara kommer att bli nöjda.♥

    SvaraRadera
  2. Ja, det finns sådana som du med ; ) Det låter inte helt fel med grönt te och citron, bara det inte ersätter mitt morgonkaffe ; ) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Kaffe med varm mjölk är en perfekt start på dagen. Te dricker jag gärna på kvällen.

    SvaraRadera
  4. Håller med! Inget är såsom morgonkaffet! Som ammande är jag vaken nattetid och när de första fåglarna börjar sjunga vid 04.30, vaknar min kaffelängtan(även om jag inte stiger upp då!).

    SvaraRadera
  5. Jag måste ha en kopp te på morgonen. Dricker jag kaffe då får jag bara ont i magen. Sen blir det dock många koppar kaffe under dagen. Önskar jag kunde sitta med min kaffekopp ute på altanen en tidig morgon för jag älskar min kaffekopp, men nej så blir det inte... Men självklart dricker jag ur en likadan Mumin-mugg om dig. Den är min och den får ingen röra! De andra får kaffe ur någon annan av alla Muminmuggar.
    Fin sida ni har!

    SvaraRadera
  6. Vi är många muminfans.. Håll utkik för i år fyller mumin 65 och det kommer att firas lite varstans, bland annat på Höganäs Outlet i Skåne. Tack för komplimangen ; )

    SvaraRadera